Glädje, pålitlighet, service, passion

VV-Sol är sprungit ur källan att vilja göra något bra för den enskilde individen och för kommande generationer. Vi vill att kunden som möter oss ska inspireras av vår
passion
att; alla kan vara med och bidra till en mer hållbar framtid! Vi vill att kunden ska känna en glädje i att satsa på förnyelsebar energi som är bra för både miljön och plånboken. Vi vill att kunden ska veta att vi är pålitliga och håller vad vi lovar! Vi vill att kunden ska veta att vi har en god service, inga långa telefonköer, vi är bara ett knapptryck bort!

Nedan kan ni se några av våra fantastiska kunder, om ni klickar på deras foton kan ni även se arbetet vi har utfört hos dem!

Kerstin & Lars-Ove, Falköping, 2023

”Trevligt bemötande. Bra information. Snabb och smidig montering. Kostnadsmässigt ok. God hjälp med ”pappersexercisen”. Fungerade utmärkt från dag 1. Kort sagt 5 plus”

Jessica & Claes, Vång, 2023

”Vi är jättenöjda med vår solcellsinstallation. En investering som känns rätt i tiden, enkelhet med att tacka ja, och sedan behövde vi inte göra nåt mer arbete utan allt sköttes av VV-Sol. Spännande att se hur mycket våra paneler kommer att generera!”

Fredrik, 2022

”Ärliga, lätta att få tag på, har haft svar på alla våra frågor. Vi är jättenöjda med allt och har redan rekommenderat VV-Sol till vänner!”

Fleming & Kerstin, Vartofta, 2022

”Det känns bra att ha investerat i solel. Vi ser det som en ekonomisk investering men även som en investering för en hållbar framtid. Vi är nöjda med VV-Sol. Montaget gick snabbt.”

Kjell-Åke & Britt-Marie, Falköping, 2022

”Jag fick tips om VV-Sol från en bekant. För oss var det en trygghet att det var ett lokalt företag. Vi är supernöjda med allt!”

Henrik & Sofia, Luttra/Falköping, 2022

”Vi var på ett LRF-möte där ANki berättade om solceller och hur det fungerade. Vi har varit intresserade av solceller en längre tid så efter mötet bestämde vi oss! Kontakten med Anki och VV-Sol har varit enkel. Vi har fått hjälp och svar på alla frågor. Vi är verkligen nöjda!”

Elisabeth & Torbjörn, Norra Unnaryd, 2022

”VV-Sol, ett företag vi kan rekommendera. Lätta att kontakta, pålitliga och har kompetenta installatörer.”

Kalle & Ullabritt, Floby, 2022

”Efter att ha pratat med en granne som satt upp solceller tog vi bara in en offert. Vi är mycket nöjda med VV_Sol! Allt har gått smidigt och vi har fått bra hjälp!”

Kristina & Ingvar, Kinnarp, 2022

”När vi börjar fundera på solceller fick vi rekommendationen från både vänner och släcktingar att anlita VV-Sol. Vi är väldigt nöjda med både installation och service. Vi har i vår tur rekommenderat VV-Sol till en granne som har tecknat avtal.”

Jan & Eva, Gökhem, 2022

”Vi har länge funderat på att skaffa solceller. Nu känns det roligt att det äntligen ligger på plats och levererar energi. Samarbetet med VV-Sol har fungerat bra!”

Thomas & Birgitta, Tvärred, 2022

”Vi har länge varit intresserade av solceller. Några vänner till oss tipsade om att VV-Sol var bra. Vi är mycket nöjda med vårt beslut att köpa solceller från dem. Nu har vi egen solenergi, det är bra för framtiden och för vår ekonomi.”

Micke & Annika, Böne, 2022

”Vi är jättenöjda med VV-Sol! De är seriösa, ärliga, har justa villkor och bra service. I tillägg till allt detta är de positiva och familjära. Vi rekommenderar VV-Sol till vänner och bekanta.”

Tommy & Lena, ÖLänghem, 2022

”När vi började att fundera på solceller tog vi in flera offerter. En mycket god vän tipsade om VV-Sol, ett lokalt företag med god service. Efter att ha summerat alla parametrar fanns det inget att tveka på! Vi är supernöjda med allt! VV-Sol har levererat! Montörerna var superduktiga!”

Anders & Irene, Hökerum, 2022

”Kan möta höst och vinter med ett överskott av elkostnader. Bra i dessa tider av elprishöjningar.”

Tomas & Sigbritt, Marbäck, 2022

”VI har länge funderat på att sätta upp solceller, det är en liten sak för att vara med och bidra till en bättre miljö! För oss är det viktigt att anlita lokala företag, vi är supernöjda med VV-Sol!”

Bengt-Olof, Knätte, 2022

”Ett bra affärsupplägg där uppföljningen uppskattades särskilt. Jag är helnöjd med köpet av solcellerna från VV-Sol.”

Christina & Lars, Töve, 2022

”Vi valde VV-Sol då vi hört mycket gott om företaget. Vi måste säga att ni levde upp till alla dessa rekommendationer. Vi är väldigt nöjda.”

Anders & Biggan, Ulricehamn, 2022

”Främsta anledningen till att vi ville installera solceller är att vi tänker på miljön och vi valde VV-Sol för att vi värnar om det lokala. När vi träffade Anki så kändes det som rätt val då vi ville ha en komplett installation som de kunde genomföra. Vi är nöjda med helheten genom snickare Peter och Stefans Elservice. Vi är helt enkelt supernöjda och kan varmt rekommendera VV-Sol. ”

Tomas & Anette, Ulricehamn, 2022

”Solenergi är underhållsfritt, lätt och miljösmart! Vi värnar om att anlita lokala entreprenörer. VV-SOl är proffsiga, hjälpsamma och lätta att nå.”

Gunnar & Brit, Dannike, 2022

”Trevligt bemötande och väldigt bra information. Vi är mycket nöjda!”

Håkan, Oltorp, Tidaholm,, 2022

”VV-Sol med Anki i spetsen är det familjära och nära företaget med mycket god renommé! Detta gjorde valet av leverantör enkelt för mig. Engagemang, kostnadseffektiv och bästa materialet!”

Karl-Åke & Anita, Åsarp, 2022

”Vi har satt upp solceller för både miljöns skull och för att kunna påverka vårt elpris. Vi är mycket nöjda med VV-Sol. De är snabba, smidiga och hjälpsamma. Dessutom viste vi att de hade ett bra pris. Grannen hade tagit in flera offerter och valt VV-Sol. De gör alltid supernoga val så det var inget att tveka på!”

Pierre, Lockryd, 2022

”Allt har fungerat klockrent! VV-Sol är kunniga, effektiva och håller vad de lovar! Montörerna var makalösa! Mina solceller leverar optimalt, jag är mycket nöjd!”

Ulf & Birgit, Böne, 2022

”Vi är fantastiskt nöjda! VV-Sol är positiva, personliga och lokala. De är lätta att få kontakt med och vi har kunnat ställa alla frågor som vi funderat på. VI tycker att det ska bli mycket spännande att följa solcellsproduktionen!”

Victor Ivarsson, Hökerum, 2022

”Vi är nöjda med både projektering och montering. Bra kontakt med Anki i alla frågor.”

Marcus & Jessica, Hökerum, 2022

”Vi anlitade er på VV-Sol för att ni är ett lokalt företag och vi gillar helheten som ANki hade att erbjuda, allt från sälja och vara med och montera. Noggrant arbete från snickare Peter och vi har aldrig varit med om en mer noggrann elektriker än Örjan! Mycket väl bemött av alla parter. Tack!”

Anne & Ove, Nöre, 2022

”En schyst investering inför pensionärslivet och miljön. VV-Sol gjorde ett solklart jobb, med en solstråle i spetsen. Hela paketet var en fullträff från början till slut. Stort tack Anki. Vi är supernöjda!”

Jörgen & Åsa, Ulricehamn, 2022

”Nu väntar vi bara på solen!”

Anders, Klackholmen, 2021

”Jag har tänkt på att montera solceller under lång tid. Det är roligt att göra en investering som man kan börja tjäna pengar på direkt och samtidigt göra något gott för miljön. VV-Sol var effektiva och höll vad de lovade. Anläggningen var färdigmonterad två dagar efter det att vi skrivit avtal!”

Gerd & Staffan, Knätte, 2021

”I fantasin har vi sett den där solcellsanläggningen på taket i flera år, nu när den sitter där är vi mer än nöjda! Vi tog in fler offerter och valde VV-Sol. De hade ett konkurrenskraftigt pris och var lokala. Vi är mkt nöjda med vårt val. VV-Sol har bra personal från början till slut. ”

Marine & Kenneth, Marbäck, 2021

”Vi vill bidra till en bättre miljö och en hållbar energiförsörjning. Vi är också nyfikna på tekniken. Vår elektriker tipsade om VV-Sol. VI gillar att handla lokalt och VV-Sol är lokala. Vi är mycket nöjda!”

Crister & Birgitta, Kimmarebo, 2021

”Vi ser solcellsanläggningen som en investering. Det är roligt att satsa på ny och spännande teknik. Vi är oerhört imponerade över hur snabbt och smidigt allt har gått!”

Britta & Karl-Göran, Äspered, 2021

”Anki ringde en dag och frågade om vi var intresserade av solceller. Funderingarna fanns där och vi bestämde om sammanträffande. Nu är anläggningen igång och vi tackar för gott samarbete, trevligt bemötande och god uppföljning”

Ulric & Kenneth, Smula, 2021

”VV-Sol har gett mig mycket support och hjälp. Ett lokalt företag som är lätta att nå. Duktiga och lokala montörer. Jag rekommenderar VV-SOl”

Johan & Bitte, Kättilstorp, 2021

”Vi är väldigt nöjda! Allt har känts bra från första stund. Positiva, kunniga, hjälpsamma, pålitliga och lokala. Montörerna var snabba och duktiga. Vi har redan rekommenderat VV-Sol till flera vi känner! ”

Lars & Kicki, Alingsås, 2021

”Tack VV-SOl för god kundkontakt och problemfri installation!”

Ulf & Anna, Marbäck, 2021

”Att anlita VV-Sol har känns superbra redan från början! Att ha valt ett lokalt företag, som man sedan tidigare haft kopplingar till, har känts både tryggt och roligt! Det skall bli spännande med egen solenergi!”

Erika, Sandhult, 2021

”Solcellerna kommer sänka priset på vår elräkning samtidigt som det är en bra investering för miljön och framtiden! Vi är imponerade hur snabbt och smidigt VV-Sol jobbade”

Håkan & Malin, Trädet, 2021

”Vi har funderat på solceller ett tag. Brorsan sa till mig att ringa Anki på VV-Sol. Vi är jättenöjda! Det blir spännande att se hur snabbt vi betalar av vår anläggning.”

Göran & Christina, Tärby, 2021

”Från början valde vi VV-Sol för att de var lokala och hade den bästa offerten. Nu när arbetet är klart känner vi att vi valde rätt på många sätt! Trevliga, kunniga och så har de förklarat hur allt funkar på ett mycket bra sätt!”

VV-Sol Kundrecensioner

Ingegerd, Blidsberg, 2019

“Det bästa jag kunde göra för mitt gamla eluppvärmda hus!”

VV-Sol Kundrecensioner

Sara, Timmele, 2019

“Bra företag som tar sig tid och ger det lilla extra! Vi finns om någon vill prata eller titta på vår  anläggning.”

VV-Sol Kundrecensioner

Magnus & Pia, Yttre Vång

“Vårt mål har varit att göra något för miljön och bli mer självförsörjande!”

VV-Sol kundrecensioner

Elisabeth & Gunnar, Dalum

“För oss har solcellsinstallationen varit ett medvetet miljötänk som även ska vara bra för plånboken!”

VV-Sol Kundrecensioner

Britta & Arne, Nöre, 2019

“Vi tänkte på miljön och framtiden för våra barn och barnbarn när vi skaffade solceller. Dessutom höjer det värdet på vår gård. Vi har fått mycket hjälp och bra information!”

VV-Sol Kundrecensioner

Tony, Fivlered

“Allt funkade jättebra! Informationsträffen gjorde att vi bestämde oss.”

VV-Sol Kundrecensioner

Familjen Kruse, Falköping

“Personliga och hjärtliga! Makalöst effektiva, allt har fungerat  jättebra!”

VV-Sol Kundrecensioner

DFS, Göteborg

“VV-Sol är familjärt och småskaligt men ändå vuxet! Trevliga och pålitliga! Håller vad de lovar!”

VV-Sol Kundrecensioner

Thomas Hansson, Mjäldrunga

“Jättenöjda med ett lokalt företag. VV-Sol är väldigt positiva och hjälpsamma!”

VV-Sol Kundrecensioner

Anna-Karin Asp Berg, Ugglered

“Känns bra att bidra till en hållbar värld! Känns även bra med ett lokalt företag.”

VV-Sol Kundrecensioner

Familjen Wedemalm Bengtsson, Åsarp

“Nu är man extra glad när solen skiner och känner att man bidrar mer till nästa generations levene!”

Lars-Åke och Annika, Blidsberg

“Tack för ett bra jobb! VV-Sol är duktiga entreprenörer, med en superengagerad Anki.

Utan henne skulle vi fortfarande fundera.”

Christer & Maggan Åberg, Väby

“Vi är väldigt nöjda med att ha valt en lokal solcellsentreprenör. VV-Sol har motsvarat alla våra förväntningar. Snabba, smidiga, positiva och lätta att nå!”

Pelle och Lena, Böne

“Vi har blivit tagna med storm, så positiva och effektiva entreprenörer. Vi är jättenöjda med helhetslösningen.

Tummen upp!”

Christer & Carina, Knätte

“Smidigt, personligt, lokalt!”

Pajen & Camilla, Knätte

“Vi är så nöjda med allt från projektering till slutresultat!”

Daniel Landberg, Näs

“Väldigt smidigt och snabbt. Allt har flutit på som vi bestämde. Nu hoppas vi på mycket sol.”

Jonathan & Sara

“Tankarna om solceller har funnits med oss länge, men vi har varit kluvna om vem man ska anlita. Men när vi väl kom i kontakt med Anki kände vi direkt att det var VV-Sol vi ville få hjälp av. Hela processen har känts trygg och vi har fått fantastisk hjälp från start till färdig anläggning. Det känns gott i hjärtat att kunna producera sin egen el med hjälp av ett lokalt företag. Vi kommer att rekommendera VV-Sol till både nära och kära. ”

Thomas & Helene

Vi på Önnarp installerade på våren 2020 en anläggning på 38 kW med hjälp av VV-Sol. Det var många frågeställningar att reda ut innan beslut kunde tas. Vi fick ovärderlig hjälp i detta från första stund av Anki, inte bara vad gällande själva anläggningen, utan även allt annat som följer en investering av denna art, myndighetskontakter m.m. Vi är oerhört tacksamma för Ankis outtröttliga stöd och hjälp under resans gång. Även installatörerna förtjänar gott betyg, väldigt proffsigt från första stund! Stort tack till er alla från oss på Önnarp!

Thomas & Kristina

VV-Sol har varit trevliga och hjälpsamma, noga med att allt skall bli rätt!!

Bengt

Jag är jättenöjd med att jag valde VV-Sol. Tillmötesgående, positiva och pålitliga! Alltid lätta att nå. Anläggningen har gett mer än jag trodde!

Per-Anders & Ann Jeanette

Solanläggningen från VV-Sol på huset som vi skall åldras i. Vi ser fram emot ”härproduserad el”. VV-Sol, tack för allt!

Jens & Kais

”Anki gjorde det enkelt, personligt, effektivt och prisvärt för oss att komma till skott med en solelanläggning!”

Håkanson Bygg AB

”Priset är viktigt för oss. VV-Sol har ett konkurrenskraftigt pris. VV-Sol lämnar pris på en komplett installerad anläggning. VV-Sol är ett lokalt företag som är lätta att få kontakt med.”

Stig-Olof & Lisbeth

”Vi är helnöjda med VV-Sol, de är toppen helt enkelt!. De är kunniga, hjälpsamma, trevliga och effektiva. Dessutom tycker vi att det var ett bra pris!”

Bernt Blank

”VV-Sol har skött hela proceduren med att få allt på plats med den äran. Jag vill varmt rekommendera övriga intresserade att välja VV-Sol.”

Torbjörn Gustavsson, Slutarp

”Snabba, smidiga, flexibla, trevliga och prisvärda. Jag kan varmt rekommendera VV-Sol”

Per i Näven, Vist industriområde

Ulric & Kenneth, Smula

”VV-Sol har gett mig mycket support och hjälp. Ett lokalt företag som är lätt att få tag på. Duktiga och lokala montörer, jag rekomederar VV-Sol”

Andreas & Maria, Smula

”Vi har länge funderat på att skaffa solceller. Det är en hanterbar investering för oss som jordbrukare. Vi har bara gott att säga om VV-Sol”

Grolanda Hembyggdsgård

Göran & Anette, Olsfors

”Solceller ligger i tiden. VV-SOl är personliga och proffsiga”

Bengt & Britt-Inger, Blidsberg

”Vi såg solceller som en god investering, allt har flutit på mycket bra. Vi rekommenderar VV-Sol!

Lennart & Gittan, Börstig

”En bekant tipsade om VV-Sol, vi är väldigt nöjda med bemötandet och hjälpen.”

Kristina & Håkan, Blidsberg

”Med VV-Sols hjälp har det varit enkelt och smidigt. Det har känts tryggt hela vägen.”

KONTAKTA OSS